Hastane Başhekimliği Görevinde Değişim

08.02.2010
Üniversitemiz Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yaklaşık 1 yıldır başhekimlik görevini yürüten Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. F. Sefa DEREKÖY’ün görevini tamamlaması nedeniyle düzenlenen toplantıda hastaneye ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda Rektörümüz tarafından Prof. Dr. Dereköy’e yürüttüğü çalışmalar nedeniyle şükran plaketi sunuldu. Fotoğraflar için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Üniversitemiz Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde, 8 Şubat 2010 tarihinde, hastane toplantı salonunda düzenlen toplantıda Rektörümüz başta olmak üzere hastane yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Rektörümüz ve Başhekim Prof. Dr. Dereköy’ün değerlendirmeleri ile devam eden toplantıda hastanenin geldiği nokta ve Dereköy’ün başarılı çalışmalarına değinildi. Rektör Prof. Dr. AKDEMİR : “HASTANEMİZ DİNAMİK VE SAYGIN BİR KURUM OLMUŞTUR” Rektörümüz Prof. Dr. Akdemir, toplantıda yaptığı değerlendirmede Hastane için yoğun çaba sarf ettiklerini, Tıp Fakültesi’ni ve Hastaneyi bugüne getirmek için çok çalıştıklarını belirterek, hastanenin geldiği durumun gurur verici olduğunu söyledi. Prof. Dr. Dereköy’ün çalışmalarına da dikkat çeken Rektörümüz, kendisinin çalışkanlığına ve iyi niyetine vurgu yaparak kendisiyle çalışmaktan mutlu olduklarını belirtti. Prof. Dr. DEREKÖY : “Sadece Poliklinik Yapan Hastaneden Akredite Olmuş Hastaneye Döndük” Görevinin sona erişiyle ilgili değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Dereköy hastanenin geldiği noktaya dikkat çekti. Prof. Dr. Dereköy, değerlendirmesinde “Eskiden sadece poliklinik hizmetleri veren bir hastaneydik. Geldiğimiz noktada akredite olmuş bir hastane olduğumuzu gururla söylemeliyim. Başta rektörümüze, yardımcılarıma ve hastane yönetim kurulumuza içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu görevi bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Benden sonra gelecek arkadaşıma gururla görevimi teslim edeceğim.” dedi. Konuşmaların ardından Rektörümüz tarafından, Prof. Dr. Dereköy’e şükran plaketi sunuldu. Prof. Dr. Dereköy, bu tarz bir geleneğin olmasının etkileyici ve gurur verici olduğunu aktardı. Toplantı, hastane yönetim kurulu üyelerinin hastane ile ilgili değerlendirmeleriyle devam etti. Verilen bilgilere göre yeni başhekimin önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.