Çanakkale Genç İşadamları Derneği Rektörümüzü Ziyaret Etti

05.02.2010
Çanakkale Genç İşadamları Derneği (ÇAGİAD) Başkanı Hikmet SEZEN ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i ziyaret etti. Hikmet SEZEN yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtarak ÇAGİAD olarak Çanakkale’ye hizmet vermek adına ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çalışacaklarını dile getirdi. SEZEN, ÇAGİAD’ın geçmiş dönemlerde yaptığı faaliyetlerden bahsederek şöyle konuştu: “Üniversitemiz Çanakkale’nin göz bebeği. Üniversitemiz, Sayın Rektörümüzün yapmış olduğu çalışmalarla daha güzel noktalara gelmiş durumda. İş dünyasına mensup kişiler olarak biz her zaman üniversite ile iş birliğine hazırız. Üniversite ile kağıt üstünde kalmayan, realiteye yönelik işler yapmak istiyoruz.” Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, ÇAGİAD’ın Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2010 Dünya Üniversiteler Kongresi’nde aktif rol alabileceğini belirterek üniversitelerin sivil toplum kuruluşlarıyla ve iş dünyasıyla işbirliği yapmasının, kongrede konu olarak işlenecek olan global sorunların çözümündeki rolü ile ilgili bir panel düzenlenmesi konusunda öneride bulundu. ÇAGİAD Yönetimi bu öneriye olumlu yanıt vererek düzenlenecek olan kongreye katkı sunacaklarını dile getirdiler. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.