Wroclaw Üniversitesi’nden Rektörümüze Ziyaret

05.02.2010
Polonya’nın Wroclaw Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ing. Anna WONDOLOWSKA GRABOWSKA, Erasmus Programı çerçevesinde Ziraat Fakültesi’ndeki yüksek lisans ve doktora öğrencilerimize ders vermek için geldiği üniversitemizde Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e iade-i ziyarette bulundu. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Kemal ÇELİK ve Yrd. Doç. Dr. İsmet YILDIRIM geçtiğimiz günlerde Üniversitemizin tanıtımı, AB Projeleri, Erasmus Anlaşmaları’nın imzalanması ve 2010 Dünya Üniversiteler Kongresi’ne üniversitenin davet edilmesi konularında çalışmalar yapmak üzere Polonya’nın Wroclaw Üniversitesi’ne ziyarette bulunmuşlardı. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.