Macaristan ve Polonya Üniversiteleri İle Genişletilmiş Bilimsel İşbirliği Anlaşmaları İmzalandı

02.02.2010
Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Kemal ÇELİK ve Yrd. Doç. Dr. İsmet YILDIRIM Macaristan ve Polonya Üniversitelerinden gelen davet üzerine genişletilmiş bilimsel işbirliği anlaşmaları imzalamak üzere Macaristan ve Polonya’ya gittiler. Erasmus Programları kapsamında Üniversiteler arası İkili İşbirliği anlaşmaları (Erasmus Bileteral Agreement) imza törenine Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Macaristan’dan Szeged Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gabor SZABO ve Polonya’dan Wroslaw Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Roman KOŁACZ katıldı. Szeged ve Wroclaw Üniversitelerinde gerçekleştirilen imza törenlerinden sonra, 20- 24 Ekim 2010 tarihleri arasında üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “Dünya Üniversiteleri Kongresi”nin ve Üniversitemizin tanıtımı Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR tarafından yapıldı. İkili işbirliğinin geliştirilmesine yönelik ortak EC Projeleri için Üniversitemiz liderliğinde proje teklifleri sunuldu ve ortak projeler yapılmasına karar verildi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.