Tıp Fakültesi'nde Sertifika Töreni Yapıldı

01.02.2010
29 Ocak -1 Şubat 2010 tarihleri arasında Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığı’nca düzenlenen “2. Eğitim Becerileri Geliştirme Kursu”nun sertifika töreni Tıp Fakültesi’nde yapıldı. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Zeynep SOLAKOĞLU, Uzman Dr. M. Akif AKALIN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Handan ÖZIŞIK KARAMAN, Yrd. Doç. Dr. Çoşkun SILAN ve Yrd. Doç. Dr. Çoşkun BAKAR’ın eğitmenliğini yaptığı kurs, Tıp Fakültesi’nin öğretim üyelerine yönelik düzenlendi. Kursun sertifika törenine Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz AKGÜN, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Reşit ERSAY ve Tıp Fakültesi’nin öğretim üyeleri katıldılar. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.