Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Rektörümüze Ziyaret

29.01.2010
Çanakkale Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevgi ULUŞAL, Kent Konseyi Yürütme Kurulu’ndan Yasemin İlhan YALÇIN ve Didem GÜRDOĞAN Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette üniversitemiz ile Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin hangi konularda işbirliği yapabileceği, kadının toplumdaki yeri ve kadınların toplumda yaşadığı sorunlara ilişkin konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Çanakkale Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevgi ULUŞAL, Kadın Meclisi’nin gerçekleştirdiği faaliyetlere ilişkin Rektörümüze bilgi verdi ve üniversitemizin Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAM) ile birlikte çeşitli projeler gerçekleştireceklerini vurguladı. Sevgi ULUŞAL, üniversitemiz ile çeşitli alanlarda işbirliklerine devam edeceklerini ve üniversitemizin her alanda kendilerine tam destek verdiğini ifade etti. Kent Konseyi Yürütme Kurulu’ndan Yasemin İlhan YALÇIN ve Didem GÜRDOĞAN da kadınların yaşadığı çeşitli sorunlara ilişkin Rektörümüzü bilgilendirdi. Rektörümüz ise üniversite olarak kadın hareketine tam destek verdiklerinin altını çizdi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden kadınları üniversitemizin düzenlediği uluslararası organizasyonlar olan Dünya Üniversiteler Kongresi 2010 ve VII. Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları Kongresi’ne davet etti. Ziyaret karşılıklı teşekkür ve iyi niyet temennileri ile son buldu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.