0

ÇOMÜ Kantinciler Derneği’nden Öğrencilere Elma İkramı

Bu Haber 1524 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ Kantinciler Derneği’nden Öğrencilere Elma İkramı


Haber - Fotoğraf: Tuncay Ak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kantinciler Derneği, 2018-2019 Eğitim – Öğretim Yılı başlaması münasebetiyle ‘’Üniversitenize Hoşgeldiniz’’ etkinliği olarak öğrencilere Bayramiç yöresine ait elma ikramı yaptı. 

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Monus, Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) önünde kurulan standı ziyaret ederek öğrencilere elma dağıttılar. 

ÇOMÜ Kantinciler Derneği yetkilileri, her yeni akademik dönem başlangıcında üniversite kantincileri olarak bu tip sosyal etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirterek ‘’ÇOMÜ’de kantin işletmesi olan arkadaşlarımızla kendimizi ÇOMÜ’nün bir parçası olarak görmekten mutluluk duyuyoruz. Üniversitemizin ve öğrencilerimizin her konuda yanındayız. Yeni akademik yılın tüm öğrencilerimize ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyoruz. Bizi bu etkinliğimizde yalnız bırakmayan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve üniversite yönetimine teşekkür ederiz’’ şeklinde görüş belirttiler. 

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, yaptıkları etkinlik için ÇOMÜ Kantinciler Derneği’ne teşekkür ederek, standa gelen öğrencilere elma ikram etti, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar diledi.

Fotoğraf Albümü