0

Hastanemizin Artan Başarısı SGK ile Yeni Anlaşma Getirdi

Bu Haber 2228 Kez Okundu
  • Paylaş:
Hastanemizin Artan Başarısı SGK ile Yeni Anlaşma Getirdi

11 Mart 2018 tarihinde yeni binasında sağlık hizmeti vermeye başlayan Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesindeki ayakta ve yatan hasta sayısına bağlı olarak yaşanan gelir artışı nedeniyle Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK) Hastanemiz bütçesinde artış yapıldı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur, Hastane Başmüdürü Serap Yontar, Başhemşire Nazmiye Sınmaz'dan oluşan heyet tarafından Sosyal Güvenlik Kurumuna gerçekleştirilen ziyarette imzalanan Sağlık Hizmeti Alım Sözleşmesi kapsamında, ÇOMÜ Hastanesinin aylık ortalama bütçesinde  % 24 oranında, son ay üretilen sağlık hizmeti üzerinden ise %37 oranında gelir artışı sağlanmış oldu.

“Sağlığın Bilim ve Teknoloji ile Buluştuğu Adres” sloganı ile yola çıkan ÇOMÜ Hastanesi; hasta memnuniyetini esas alan, hasta haklarına saygılı ve hastaların görüşlerini en kısa sürede değerlendirerek, uluslararası standartlarda yüksek donanımlı tıbbi cihazları, uzman kadrosu, yoğun bakım üniteleri, ameliyathaneleri, hasta yataklı servisleri, görüntüleme üniteleri ve laboratuvarı ile Çanakkale ve bölge halkına, il dışına gitmelerine gerek kalmadan, kaliteli sağlık hizmeti vermeyi hedeflemektedir.