Biga MYO Yönetimi ve Sınıf Temsilcileri Bir Araya Geldi

21.01.2010
Biga MYO yönetimi ve sınıf temsilcileri, 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemini değerlendirmek ve Bahar Dönemi’nde hedeflenen faaliyetlerini tartışmak üzere bir araya geldi. Yüksekokul Müdürü, Müdür Yardımcıları, MYO Öğrenci Temsilciler Kurulu Temsilcisi ve sınıf temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda, öğrencilerin derslerde, sınavlarda karşılaştıkları sorunlar ile fiziki koşullara ilişkin karşılaştıkları sorunlar tartışıldı. Öğrenci temsilcileri genel olarak problemlerinin olmadığını, DGS kurslarının düzenlenmesini, daha sık sosyal kültürel aktivite etkinliklerinin oluşturulmasını istediler. Okul Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY da öğrenci odaklı bir Üniversite’nin birimi olduklarını, dolayısıyla yönetimde öğrencilerin rolüne çok önem verdiklerini, bu anlamda da sınıf temsilcilerine büyük sorumluluklar düştüğünü vurguladı. MYO Müdürü, Bahar Dönemi başında 1 ve 2. sınıflarla toplantılar düzenleyeceklerini, tiyatro, halk oyunları, müzik ve spor aktivitelerinin artarak devam edeceğini, DGS kursu düzenleyeceklerini ve bütün sınıfların Çanakkale Terzioğlu Kampusu’nda yer alan Merkezi Kütüphane ve Kendi Kendine Öğrenme Merkezi’ne götürüleceğini belirtti. Ayrıca 2.sınıf öğrencilerinin Cuma günleri işletmelerde uygulama yapabilmeleri için çalışmaların yürütüldüğü belirtildi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.