5

Sağlık Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Bu Haber 1432 Kez Okundu
  • Paylaş:
Sağlık Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Haber - Fotoğraf: Ahmet Türker

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Yüksekokulun gerçekleştirmiş olduğu bilimsel faaliyetler ile yüksekokulun akademik ve fiziki durumuna dair yapılan sunumun ardından Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gülbu Tanrıverdi, huzurlu bir ortamda çalıştıklarını vurgulayarak bu ortamı sağladığı için Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e okulu adına teşekkür etti.

Prof. Dr. Gülbu Tanrıverdi’nin sunumunun ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Acer, Sağlık Yüksekokulu’nda bilimsel odaklı çalışma kültürünün güçlendiğini, bunun nedeninin de projelerle uğraşan akademisyen sayısındaki artış olduğunu ifade etti.

ÇOMÜ’nün güçlü adımlarla ilerleyen bir üniversite olduğunun altını çizen Rektör Acer, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının, yapılan faaliyetler anlamında hareketli geçtiğini ve bu faaliyetlerin üniversitenin ilerlemesine büyük katkılar sunduğunu belirtti.

Prof. Dr. Yücel Acer sözlerine şöyle devam etti: “Üniversite bünyesine yeni bölümler katmış olduk. Bunlardan biri de Diş Hekimliği Fakültesi. Eylül ayı itibariyle öğrenci alımına geçilmiş olacak. Sağlık Yüksekokulunun da fakülte olması anlamında yapılan çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Böylece Sağlık Bilimleri Fakültesi kurulmuş olacak.”

Amacımız Kaliteli Hizmet ve Memnuniyettir

ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin kısa sürede istenilen kalite ve başarıyı verdiğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Yücel Acer “Bizlere zaman zaman teşekkür edenleri gördüğümüzde memnun oluyoruz. Amacımız kaliteli hizmet ve hastalarımızın memnuniyetidir. Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadık, her zaman sorunların çözülmesi için mücadele verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bizleri zaman zaman yıpratmaya çalışanlara karşı güçlü duruş sergileyerek yolumuza devam etmeye çalıştık çalışmaya da devam ediyoruz. Bizim mücadelemiz, üniversitemizin bilimsel çalışmalarının ve kalitesinin arttırılması yönündedir” dedi.

Prof. Dr. Yücel Acer, konuşmasının sonunda Sağlık Yüksekokulu’nun gerçekleştirdiği bilimsel, sosyal ve kültürel çalışmaların kendisini mutlu ettiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Akademik genel kurul toplantısı soru-cevap bölümüyle sona erdi.


Fotoğraf Albümü