1

YADYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Bu Haber 3016 Kez Okundu
  • Paylaş:
YADYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Haber-Fotoğraf: Eylem Tuna Çoban

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu (YADYO) akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, YADYO Müdürü Prof. Dr. Aysun Yavuz ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Yüksekokul seminer salonunda gerçekleşen toplantıda açılış konuşması yapan Prof. Dr. Aysun Yavuz, hazırlık programları, akademik personel sayıları, mesleki eğitim planları ve mesleki eğitim ihtiyaçları konularında ve YADYO’nun güçlü ve güçlendirilmesi gereken yanları hakkında bilgiler aktardı. 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, yabancı bir dil öğrenmenin önemini vurgulayarak bir bilim insanının en azından bir yabancı dil bilmesi gerektiğinin altını çizdi sözlerini şöyle sürdürdü: “Yabancı bir dil bilmek özellikle İngilizce biliyor olmak artık çok önemli. Bu bağlamda ben ve Rektörlük yönetimi için YADYO’nun yaptığı iş çok değerli. YADYO’da yapılan çalışmaları takip ediyor, takdir ediyor ve elimizden gelen desteği sunmaya çalışıyoruz. Sunmaya da devem edeceğiz. 

Toplantı, soru cevap kısmının ardından sona erdi.



Fotoğraf Albümü