0

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Lise Kampüsü Temel Atma Törenine Katıldı

Bu Haber 1467 Kez Okundu
  • Paylaş:
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Lise Kampüsü Temel Atma Törenine Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kampüsü temel atma törenine katıldı.

İÇDAŞ ailesinin desteğiyle yapılacak olan tesisin temel atma törenine Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ve Ayhan Gider, İÇDAŞ Genel Müdürü Bülend Engin, İÇDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Aslan ile Çanakkale protokolü katıldılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, eğitime yapılan büyük yatırım için hayırsever Aslan ailesine teşekkür etti.

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider konuşmasında, AK Parti iktidarı döneminde ilk kez eğitime ayrılan bütçenin birinci sırada yer aldığına dikkat çekerek geleceğimizin eğitimde olduğunu söyledi.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ise Çanakkale’de son dönemde eğitimde ciddi bir dönüşüm gerçekleştiğini ifade ederek “Sadece bu yıl Çanakkale’de 28 yeni okul yapıyoruz. Hayırseverlerle devletin omuz omuza vermesiyle büyük mesafe alındı” dedi.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ise ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak olan gençliğin eğitimle var olabileceğini belirterek, temeli atılan okulun Çanakkale için önemli bir yatırım olduğunun altını çizdi.

İl Müftüsü Arif Gökçe’nin yaptırdığı dua sonrası temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törende hayırsever Aslan ailesine katkılarından dolayı plaket takdim edildi.