Tarımsal Öğrenimin Yıldönümü Konulu Konferans Düzenlendi

19.01.2010
“Türkiye’de Tarımsal Öğrenimin 164. yıldönümü” kapsamında Bahçe Bitkileri Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kenan KAYNAŞ tarafından “Tarımsal Eğitim ve Öğretimin 164. Yılı” başlıklı konferans verildi. Konferansta Tarımın Tarihçesi, Atatürk’ün tarıma verdiği önem, Türkiye’de ve Dünya’da tarımın önemi, tarım sektörünün sorunları, tarımsal eğitim-öğretimin başlaması ve günümüze kadar geçirdiği aşamalar, günümüzde tarım eğitimi veren üniversiteler, Cumhuriyet öncesi ve Cumhuriyet döneminde tarımda yaşanan gelişmeler, ana başlıklar halinde slayt eşliğinde ilgililerle paylaşıldı. Konferans sonunda Fakültemiz Dekanı sayın Prof. Dr. Hüseyin EKİNCİ, Öğretim Üyemiz Sayın Prof. Dr. Kenan KAYNAŞ’a yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini sundu. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.