Bayramiç MYO’da Tiyatro Etkinliği

15.01.2010
Bayramiç MYO’da Genç Girişimciler Topluluğu yönetim kurulu üyesi Yusuf Bilal ALTINTAŞ organizatörlüğünde tiyatro ekibinin hazırladığı “kadın - erkek ilişkileri” adlı skeç hem Bayramiç halkı hem de öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı. 9–15 Kasım Dünya Çocuk Kitapları haftası kapsamında köy okullarına kitap yardımı projesi çerçevesinde başlatılan köy okuluna kütüphane kurulması için de tiyatro ekibinin çalışmaları devam ediyor. Bayramiç MYO Genç Girişimciler topluluğunun başlattığı bu kampanya ile bir köy okuluna kütüphane kurulacak, bu etkinlik çerçevesinde bahar döneminin başında tiyatro ekibinin çıkaracağı oyun sahnelenecek elde edilen gelirlerle köy okulundaki öğrencilere kitap ve kırtasiye yardımı yapılacak. Bayramiç MYO sosyal girişimciliği esas alarak sosyal sorumluluk projelerine duyduğu hassasiyeti başlattığı projelerle gösterecek. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.