Çan Belediye Başkanı, Çan Kaymakamı ve Çanakkale Seramik Genel Müdürü’nden Rektörümüze Ziyaret

15.01.2010
Çan Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU, Çan Kaymakamı Hasan GÖZEN, Çanakkale Seramik Genel Müdürü Remzi GULA, Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette, yerel yönetimlerin halkla olan etkileşimlerine yönelik geliştirilen yönetişim modelleri ve kamuda verimlilik sağlama konusunda yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Remzi GULA, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Vahid NOVRUZOV’un Çanakkale Şehitler Abidesi kompozisyonlu tablosunun seramiğe aktarılmış fotoğrafının yer aldığı Çan Seramik’in 2010 yılı takvimini Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e takdim etti. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.