Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Müdür Yardımcısı Çan Kaymakamı ve Çan Belediye Başkanı’nı Ziyaret Etti

15.01.2010
Biga MYO Müdürü Prof. Dr. A. Adem Tekinay ve Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Selin Nehir, Çan Kaymakamı Hasan GÖZEN ile Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’yu makamlarında ziyaret etti. Biga Meslek Yüksekokulu olarak yapılan eğitim öğretim ve çevre iletişim çalışmaları hakkında bilgi veren Adem Tekinay, Çan Meslek Yüksekokulu ile kardeş okul olduklarını, bilgi ve birikimlerini paylaştıklarını, Biga’da gerçekleştirilecek olan İŞKUR meslek edindirme kurslarının Çan’da da gerçekleştirilmesi konusunda Çan MYO’nu destekleyeceklerini ve Biga-Çan birlikteliğinde yapılacak mesleki eğitim projelerinde görev alabileceklerini açıkladı. Çan Kaymakamı ve Belediye Başkanı da ziyaretten ve iş birliği hedeflerinden memnun olduklarını; Biga ve Çan’ın birbirine yakın ilçeler olması nedeniyle iletişim halinde olduklarını, özellikle eğitim konularındaki projeleri destekleyeceklerini belirttiler. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.