Biga MYO Müdürü DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Davut DOĞAN’ı Ziyaret Etti

15.01.2010
Biga MYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Adem TEKİNAY, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Şemun TAYYAR ile Mobilya ve Dekorasyon Programı Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN, DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Davut DOĞAN’ı ziyaret ettiler. Ziyarette; İŞKUR ile ortaklaşa düzenlenecek olan Mesleki Eğitim Kursları’na katılanların kurs sonrası DOĞTAŞ’ta istihdam edilmesi, Biga MYO öğrencilerinin katılacakları Mobilya Tasarım yarışmaları, Biga Değerleri Topluluğu’nun organize edeceği “DOĞTAŞ” (Bir başarı öyküsü) konulu seminer verilmesi, Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencilerinin İMOB Fuarı’na ziyaretlerinde destek verilmesi, DOĞTAŞ ve Yüksekokulumuz arasında AR-GE çalışmalarında bulunulması ile ilgili konular görüşüldü. Davut DOĞAN; Biga MYO’dan her konuda memnun olduklarını ve her zaman Biga MYO’nun yanında olacaklarını dile getirdi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.