JCI Temsilcileri Rektörümüzü Ziyaret Etti

14.01.2010
JCI (Junior Chamber International / Genç Müteşebbisler Derneği) Temsilcileri Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. 2010 JCI Türkiye Başkanı İsmail HAZNEDAR, JCI Kadıköy Şubesi Genel Sekreteri Bihter TEZCAN, JCI Kadıköy Şubesi Direktörü Sedat TATAR ve JCI Çanakkale Başkanı Şeyma BAHAR VAROL’dan oluşan ziyaret heyeti, Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e JCI hakkında bilgiler vererek kuruluş bünyesinde gerçekleştirilen faaliyetleri anlattılar. Prof. Dr. Ali AKDEMİR’in, üniversitemizde düzenlenecek olan 2010 Dünya Üniversiteler Kongresi’nde JCI’nın uluslararası katılımcıların yer aldığı bir panel organizasyonu yapması teklifine olumlu yanıt veren İsmail HAZNEDAR 2010 Dünya Üniversiteler Kongresi’nde iklim değişikliği ve girişimcilik temalı paneller organize edebileceklerini söyleyerek üniversitemizde JCI temsilciliği oluşturulma konusunda destek istedi. Ziyarete katılan Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Utku DİNÇEL de JCI ile ortak projeler gerçekleştirebileceklerini ve JCI’dan girişimcilik konusunda profesyonel eğitim alabileceklerini aktardı. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.