Öğrenci Konseyi’nden Emniyet Müdürü Ali Ekber BEKTAŞ’a Ziyaret

14.01.2010
Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Alper VURALIN, Başkan Yardımcısı Bilgetekin Burak GÜNAR ve Genel Sekreter Zeynep DOĞAN Çanakkale Emniyet Müdürü Ali Ekber BEKTAŞ’ı makamında ziyaret etti. Ali Ekber BEKTAŞ’a Öğrenci Konseyi hakkında bilgi sunan heyet, bu yıl ilçelerin de yönetimde söz hakkı olması için 4 ilçeden 9 kişiyi üst kurulda görevlendirdiklerini aktardı. Öğrenci Konseyi Başkanı Alper VURALIN ziyarette şunları söyledi:” Şehrimizin siz değerli yöneticilerinin bizleri misafir ederek, öğrenci sorunlarını ifade etmemize olanak sağlamasından ötürü memnuniyet duyuyoruz. Üniversite öğrencileri şehrimizin lokomotifini oluşturuyorlar. Bu noktada bizler 28 bin öğrenci arkadaşımızın sözcülüğünü yapmaktayız. Öğrenci arkadaşlarımızı tarafsız bir yönetim anlayışı ile temsil etme gayreti içerisindeyiz.” Öğrencilerin ders ve okul yaşamı dışında sosyal görevlerde de rol almasından mutluluk duyduğunu ifade eden Çanakkale Emniyet Müdürü Ali Ekber BEKTAŞ sözlerine şöyle devam etti: ”Aileleriniz sizleri onca zorlukla Çanakkale’ye okumanız arzusu ile yolluyorlar. Bu noktada sizlere düşen görev bu bilinç içerisinde çalışarak okullarınızı en kısa sürede tamamlayarak aileleriniz ve devletiniz için faydalı bireyler olarak görevler almanız. Bulunmuş olduğunuz görevler çok büyük fedakârlıklar istiyor. Tüm öğrenci arkadaşlarınız ile iletişim ve koordinasyon içerisinde çalışarak üniversiteye ve ilimize katkı sunacak projeleri hayata geçirmenizi umuyorum.” Üniversitemiz Öğrenci Konseyi daha önce de Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi ARGIÇ, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN ve Çanakkale Valisi Abdülkadir ATALIK’a ziyaretlerde bulunmuştu. Ziyaretle ilgili fotoğrafa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.