0

ÇOMÜ Öğrenci Konseyi Öğrenci Buluşmalarına Devam Ediyor

Bu Haber 1681 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ Öğrenci Konseyi Öğrenci Buluşmalarına Devam Ediyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Öğrenci Konseyi öncülüğünde merkez ve İlçelerdeki fakülte, meslek yüksek okullarında Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal, okul yönetimi ve yerel yöneticilerin de katılımlarıyla öğrenci buluşmaları gerçekleştiriliyor.

Mimarlık ve Tasarım, Güzel Sanatlar ve Eğitim Fakültelerinde, Dekanlar Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Salih Zeki Genç’in de katılımlarıyla öğrenciler ile bir araya gelen Öğrenci Konseyi; fakülte ve üniversitemiz hakkında istişarelerde bulundu.

ÇOMÜ Öğrenci Konseyi ilçelerde ise Yenice MYO’da Müdür Yrd. Doç. Dr Mevlüt Ceylan ve Belediye Başkan Vekilinin katılımlarıyla, Çan MYO’da Müdür Prof. Dr. Murat Yıldırım ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’nun katılımlarıyla, Ezine MYO’da ise Müdür Doç. Dr. Cüneyt Erenoğlu’nun katılımlarıyla, hem yerel yöneticiler ile hem okul yönetimi ile gerçekleşen öğrenci buluşmalarında üniversitemizdeki sorunlar, yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Fotoğraf Albümü