0

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOBİLTUM Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Bu Haber 2247 Kez Okundu
  • Paylaş:
Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOBİLTUM Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Haber – Fotoğraf: Tuncay Ak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOBİLTUM) Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti.

Araştırma Merkezi Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOBİLTUM Müdürü Doç. Dr. Ayhan Oral ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Toplantı öncesinde ÇOBİLTUM bünyesindeki çevre, arkeometri, toprak analiz ve gıda tematik laboratuvarlarında incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, 3 yıl öncesine göre merkezin altyapı gelişimi ve analiz hizmetlerinde geldiği noktanın sevindirici olduğunu söyledi.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOBİLTUM’daki gelişmeleri yakından takip ettiğini ifade ederek yönetim olarak desteklerinin süreceğini kaydetti.

Merkez Müdürü Doç. Dr. Ayhan Oral birimin 2017 yılı faaliyetlerini içeren sunum gerçekleştirirken,  toplantıda merkezin hedefleri ve yurtdışı işbirliklerine dair gelişmeler masaya yatırıldı.

Toplantıda ayrıca, ÇOBİLTUM bünyesinde geliştirilen ve numune analiz süreçlerinin tümünün online olarak kontrol edilebilen “Laboratuvar Yönetim Yazılımı” hakkında bilgilendirme gerçekleştirildi.

Fotoğraf Albümü