0

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer Gazeteciler Günü Yemeğine Katıldı

Bu Haber 1563 Kez Okundu
  • Paylaş:
Rektör Prof. Dr. Yücel Acer Gazeteciler Günü Yemeğine Katıldı

Haber - Fotoğraf: Tuncay Ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Kolin Otel Megaron Salonunda gala yemeği düzenlendi. Yemeğe Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı’nın yanı sıra il protokolü ve gazeteciler katıldılar.

Gecede bir konuşma yapan Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı, basının demokrasinin gelişiminde ve toplumların ilerlemesinde büyük bir önem arz ettiğini vurgulayarak “Kamuoyunun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlamak için büyük uğraşlar veren çalışan gazetecileri bu önemli gününde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Gecede gazetecilere çekiliş ile çeşitli hediyeler takdim edildi. Rektör Prof. Dr. Yücel Acer Anadolu Ajansı Lapseki Muhabiri Ercan Özçetin’e hediyesini takdim ederken “Zor şartlar altında gecesini gündüzüne katıp, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Uzun yıllar Lapseki’de yaşayan biri olarak Lapseki’li bir gazeteciye hediye vermek benim için hoş bir tevafuk oldu. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.