Biga MYO Geleneksel Futbol Turnuvası

08.01.2010
Biga MYO Spor Koordinatörü Müfit YARDIMCI’nın gözetiminde 16 takımın katılımı ile 13 Kasım 2009 tarihinde başlayan Geleneksel Programlar arası Futbol karşılaşmalarında Elektrik Programı ile Büyük ve Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Programları finale kalmışlardır. Otomotiv Teknolojisi Programı ile Mobilya ve Dekorasyon Programları ise 3.’lük ve 4:’lük maçı yapmışlardır. 06.01.2010 tarihinde Gümüşçay Belediyesi Halı Saha Tesisi'nde Biga MYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Adem TEKİNAY, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI, İl Genel Meclis Üyeleri, akademik- idari personelimiz ve öğrencilerimiz ile Gümüşçay halkının yoğun katılımıyla, Futbol turnuvasının finalleri gerçekleştirilmiştir. Final maçında Elektrik Programı, Büyük ve Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Programını 5-2 yenerek şampiyon olmuştur. Turnuvada 3. olan Otomotiv Teknolojisi Programı futbol takımına kupasını İl Genel Meclis Üyesi Bülent KORKMAZ, 2. olan Büyük-Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Programına Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI, Şampiyon Olan Elektrik Programına da Ödüllerini Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Adem TEKİNAY takdim etmiştir. Haber ile ilgili fotoğrafa aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.