Araştırma Proje Eğitim Kooperatifi’nden ÇOMÜ Butik’e Bağış

Araştırma Proje Eğitim Kooperatifi’nden ÇOMÜ Butik’e Bağış

Haber - Fotoğraf: Gökçe Güzel

Araştırma Proje Eğitim Kooperatifi tarafından ÇOMÜ Butik’e kıyafet ve ayakkabı bağışı gerçekleştirildi.

2017 yılı içinde 620000 TL bütçeyi ÇOMÜ’nün eğitim, araştırma, spor, kültür faaliyetlerine aktaran Eğitim Kooperatifi bu kez de ÇOMÜ’lü öğrencilerin ücretsiz olarak faydalandığı ÇOMÜ Butik’e spor ayakkabı ve spor kıyafetlerin yanı sıra okul malzemeleri gibi çeşitli ürünleri bağışladı.

Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, bağış ile yaptığı açıklamada:

“Bu ÇOMÜ Butik’e ilk bağışımız ancak 2. dönem daha çok sayıda ürün bağışlayacağız ve bunu bir geleneğe dönüştüreceğiz. Kooperatifimiz, üniversitemizin destek ihtiyacına cevap vermektedir, öğrencilerimizin butiğin ücretsiz olarak gerçekleştirdiği desteklerden faydalanmasını istiyoruz” dedi.

ÇOMÜ Butik, ÇOMÜ Kreş ve Anaokulu’nun giriş katında yer alıyor.