Uluslararası Mimarlık ve Tasarım Sempozyumu’nda Poster Sunum Birincilik Ödülü

Uluslararası Mimarlık ve Tasarım Sempozyumu’nda Poster Sunum Birincilik Ödülü

İstanbul Bilim ve Akademisyenler Derneği’nin katkısı ile İstanbul’da düzenlenen 1. Uluslararası Mimarlık ve Tasarım Sempozyumu çok sayıda akademisyen, mimar ve birçok büyük firmanın tasarım uzmanlarının katılımı ile gerçekleşti.

Altı farklı oturumda gerçekleşen sempozyumda, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alper Sağlık ve Yüksek Lisans Öğrencisi Ebru Seda Başaran’ın birlikte hazırladıkları “Gelişen Teknolojinin Peyzaj Mimarlığı Meslek Disiplinine Yansımaları” adlı çalışma Peyzaj Mimarlığı alanında Poster Sunum Birincilik Ödülü’nü aldı.

Yrd. Doç. Dr. Alper Sağlık, peyzaj proje, tasarım ve uygulaması konularında ÇOMÜ’nün ismini ilgili organizasyonlarda duyurma ve başarısını arttırma gayreti içinde olduklarını ifade etti.