HABER

Ulusal Yemek Yarışması'ndan 8 Madalya ile Döndüler

Ulusal Yemek Yarışması'ndan 8 Madalya ile Döndüler
07.12.2017
Bu İçeriği Paylaş

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi Bölümü ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri, 1. Geleneksel Kestaneli Lezzetler Ulusal Yemek Yarışması'ndan 2 Gümüş ve 6 Bronz olmak üzere 8 madalya ile döndüler.

Bursa Gastronomi Derneği (BUGAD) tarafından Bursa’da Nilüfer Gazi Pazarı’nda düzenlenen yaklaşık 150 kişinin katıldığı yarışmada katılımcılar; Başlangıç, Ana Yemek ve Tatlı olmak üzere üç kategoride Lise Düzeyi, Üniversite Düzeyi ve Şefler Düzeyinde yarıştılar. Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencileri ise Üniversite Düzeyinde büyük başarıya imza attılar.

Yarışmaya Katılan ve Madalya Alan Öğrenciler

Üniversite Ekip - Modern Türk Mutfağı - Bronz Madalya

Edanur Aygın - Ana Yemek - Bronz Madalya

Haluk Kepenek - Restoran Tatlı Tabağı - Bronz Madalya

Melike Safi  - Restoran Tatlı Tabağı - Bronz Madalya

Merve Özdemir - Taze Makarna - Gümüş Madalya

 Mustafa Kayışoğlu -Restoran Tatlı Tabağı - Gümüş Madalya 

Şeyma Nur Üzüm - Taze Makarna - Bronz Madalya




Bu Haber 313 Kez Okundu