Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Biga MYO’yu Ziyaret Etti

07.01.2010
05.01.2010 tarihinde Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Biga Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek, Süt Ürünleri İşleme Ünitesini ve Mobilya Dekorasyon Atelyesi’ni gezip görevli öğretim elemanlarından bilgi aldılar. Biga MYO Müdürü Prof. Dr. A. Adem Tekinay ve Borsa Başkanı Kaya Üzen ile birlikte Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri ve MYO Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları’nın katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. MYO Müdürü’nün Biga MYO’nun tanıtımına yönelik bir sunum yapmasının ardından, Çanakkale Ticaret Borsası ve Biga MYO arasında işbirliği yapılabilecek bölgesel, ulusal ve AB projeleri üzerinde konuşuldu. Çanakkale Bölgesi’nde faaliyet gösteren işletmelerin ihtiyaç duyduğu personelin sayısı ve özellikleri konusunda ortak bir anket çalışması yapılması kararlaştırıldı. Borsa Başkanı Kaya Üzen, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Borsa olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin diğer birimlerinde olduğu gibi Biga MYO ile de birlikte çalışmak istediklerini ve bütün aktivitelerinde destek olacaklarını açıkladı. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.