0

Ezine MYO’da Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Bu Haber 3435 Kez Okundu
  • Paylaş:
Ezine MYO’da Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Haber - Fotoğraf: Tuncay Ak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ezine Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden, Ezine MYO Yahya Çavuş Yerleşkesi’nde düzenlenen törenle görevini Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’na devretti.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer; Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Gürkan Irak, İlçe Emniyet Müdürü Alper Pasinli ile akademisyenlerin katıldığı törende Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden’e hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Göreve başladıkları dönemde Ezine MYO’da bir bina dışında hiçbir şey olmadığını anımsatan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer “Bu bir ortaöğretim kurumu için bile yetersiz bir durumdu. Kaldı ki bir üniversiteden bahsediyoruz. Öğrenciler içerisinde sadece ders görebilecekleri bir binayla yetinemezlerdi. Burada ciddi çalışmalar yapılması gerekiyordu. İlk olarak öğrencilerin rahatça spor yapabilecekleri alanlar oluşturmayı planladık. Öte yandan buranın görsel olarak güzelleştirmek amacındaydık. Mehtap Hoca sınırlı sayıda kadın hocalarımızdan bir tanesiydi. Beklentilerin ötesinde bir çalışma gösterdi. Burada yönetim olarak yapmak istediklerimize ciddi destek sağladılar. Asla yeterli olmamakla birlikte eskisine nazaran daha seçkin bir ortam görüyorum. Bütün bunlar emek gerektirdiği kadar tercih gerektiriyor. Elinizde, devletin verdiği parayı nereye harcayacağınız konusunda bir takdir yetkiniz var. Bu takdir yetkisini yerinde ve doğru kullanırsanız daha iyi noktalara gidersiniz” dedi.

Görevini Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’na devreden Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden desteklerinden ötürü Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu’na teşekkür ederek Erenoğlu’na görevinde başarılar diledi.

Tören çiçek ve plaket takdimiyle sona erdi.

Fotoğraf Albümü