İlköğretim Okullarına Kütüphane Kampanyası Devam Ediyor

07.01.2010
Üniversitemiz Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oktay KOÇ'un danışmalığında İşletme 2. Sınıf öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında oluşturulan Biga'daki İlköğretim Okullarına Kütüphane Oluşturulması amacıyla başlatılan "Kütüphane Kurucuları" meyvelerini vermeye devam ediyor. 05.01.2010 tarihinde 2 kütüphane açılışı daha yapıldı. KUMBARA grubu Fatih İlköğretim Okulu’nu ve KIVILCIM adlı Grup Örtülüce İlköğretim Okulu’nu kütüphanelendirdi. Yapılan açılış törenlerine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat BÜYÜK ve Cahit AYDIN’ın yanı sıra Okul Müdürleri, öğrenciler ve halkımız katıldı. Kütüphaneler; Örtülüce İlköğretim Okulu 1480 adet ve Fatih İlköğretim Okulu 1419 adet hikaye kitabı, ansiklopedi ve yardımcı ders kitaplarından oluşuyor. “Kütüphane Kurucuları” adlı projede yer alan Grup üyeleri, projeye katkı veren Biga Sivil Toplum Kuruluşları, İşadamları ve pek çok Esnafa şükranlarını sundular. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.