Opet Petrolcülük A.Ş.’den Rektörümüze Ziyaret

06.01.2010
Üniversitemizle işbirliği içerisinde yürütülen Tarihe Saygı Projesi çerçevesinde Opet Petrolcülük A.Ş. Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü Suat EĞİLLİ, Mimar Gülen ÖZDEMİR ve Opet çalışanı Fatma BULUT Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında üniversitemiz ile Opet Petrolcülük A.Ş. arasında gerçekleştirilen işbirliği projeleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Opet Petrolcülük A.Ş.‘nin üniversitemizle işbirliği içerisinde yürüttüğü Tarihe Saygı Projesi‘ne oldukça önem verdiklerini belirten Rektörümüz, bu proje çerçevesinde gerekli olan her türlü çalışmayı yaptıklarını belirtti. Ziyaret karşılıklı teşekkür ve iyi niyet temennileri ile son buldu. Tarihe Saygı Projesi ile ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak için tiklayiniz Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.