Üniversitemizin Öğrenci Konseyi Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi ARGIÇ’ı Ziyaret Etti

06.01.2010
Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Alper VURALIN, Başkan Yardımcısı Bilgetekin Burak GÜNAR ve Genel Sekreter Zeynep DOĞAN, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi ARGIÇ’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi ARGIÇ şunları söyledi: ”Çanakkale gibi tarihi ve kültürel değerlere sahip bir ilde üniversite öğrencisi olmak şüphesiz ki tarif edilemez bir mutluluk ifadesidir. Demokratik ortamda yapılan bir seçim ile bir yıl süre ile arkadaşlarınızın sözcülüğü için göreve geldiniz. Sizleri kutluyorum. Bu görevi eminim ki layıkıyla yerine getireceksiniz. İnsan bazen gerçekten öğrencilik yıllarına geri dönmek istiyor sizin gibi gençlerimizin başarılarını gördükçe bizlerde keyif ve heyecan alıyoruz. Öğrenci konseyi başkanlığı olarak hiçbir öğrenci arkadaşınızı ayırt etmeden tarafsız ve demokratik bir yönetim anlayışı uygulamanız gerektiğini asla unutmayınız. Bu görev sizlere emanet edildi, sizler de bunu en güzel şekilde yerine getirerek sizlerden sonra gelecek arkadaşlarınıza emanet etmelisiniz. Barışın Kenti Çanakkale’de huzur, güven ve kardeşlik içerisinde gerçekleşecek öğrencilik yaşamının temel kıstaslarını sizler teşkil ediyor olmalısınız.” Ziyarette söz alan Öğrenci Konseyi Başkanı Alper VURALIN ise şunları aktardı: “Bu yıl Kasım ayı sonunda yapılan seçim ile göreve geldik. Çanakkale bir öğrenci kenti. Öğrenciler yaşamış oldukları şehirde yerel yönetimler ile iletişim halinde olmalıdır. Bu noktada Öğrenci Konseyi Başkanları olarak bizler 28 bin öğrenci arkadaşımızın sorun ve görüşlerini siz değerli yöneticilerimiz ile paylaşmayı arzu ediyoruz. Bizler Çanakkale’ ye değer katma arzusu içerisindeyiz. Yapacak olduğumuz her çalışma, atacağımız her adım, planlayacağımız her proje Çanakkale’ye ve Üniversitemize, öğrenci arkadaşlarımıza değer katmak adına olacaktır. Öğrenci Konseylerinin amacı üniversite yönetimi ile öğrenciler arasında bir köprü oluşturarak, öğrenci sorunlarını ve görüşlerini konuyla ilgili birimlere aktarıp sürdürülebilir bir çözüme ulaşmasına yardımcı olmak, ulusal ve uluslararası arenalarda Üniversiteleri temsil etmektir.” Ziyaret fotoğrafına bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.