Sualtı Topluluğu Mesudiye Zırhlısı'na Anı Dalışı Gerçekleştirdi!

06.01.2010
Üniversitemiz Sualtı Topluluğu Osmanlı Donanması Savaş gemilerinden olan Mesudiye Zırhlısı'na 6. Geleneksel Anı Dalışını başarıyla gerçekleştirdi. Dalışta, su üstünde 6- 8 metre boyutlarında Türk Bayrağı açılarak 21 Aralık 1914 tarihinde kaybettiğimiz şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunuldu. Sualtı Topluluğu yetkilileri etkinliği düzenlemelerine imkan sağlayan üniversitemiz Rektörlüğü'ne ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı'na; dalışa katılan tüm topluluk üyesi öğrencilere (Tunca AK, İlker DİNÇER, Çağlar UŞUN, Batuhan MURGAN, Turan MİTAT, Tayfun SADIKOĞLU, Güvenç DENİZ, Mehmet KIZILTAŞ) ve organizasyonda destek sağlayan Misty gemisi kaptanı Recep ÖZBEK'e, Sualtı Topluluğu antrenörü Mehmet GÜNAYDIN'a, Dalış Lideri Deniz GÜLDÜ'ye çok teşekkür ettiklerini ifade etti. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.