Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti’nden Rektörümüze Ziyaret

05.01.2010
Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer ALTUNAY ile Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan KÖKÇAK Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette üniversitemizin Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Öznur Benderlioğlu DOĞANGÜN de bulundu. Ziyaret esnasında Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer ALTUNAY, üniversitenin geliştirdiği çeşitli projelerde yer almak ve işbirliği yapmak istediklerini bu anlamda da üniversitemizin uluslararası bir organizasyonu olan Dünya Üniversiteler Kongresi’ne Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti olarak destek sunmak istediklerini ifade etti. Çanakkale yerel medyasının genel durumuna ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise Çanakkale medyasından çok memnun olduklarını, Çanakkale medyasının yüzde 99.9’unu oldukça başarılı bulduğunu belirtti. Ziyaret karşılıklı teşekkür ve iyi niyet temennileri ile son buldu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.