Biga Ticaret Borsası Başkanı Biga MYO’da Girişimcilik Dersi Verdi

05.01.2010
Biga Ticaret Borsası Başkanı, İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Okyay Un A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut OKYAY, Biga MYO Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY’ın davetlisi olarak, Pazarlama 2. sınıf öğrencilerinin ‘Girişimcilik’ dersine girerek girişimcilikle ilgili bilgilerle iş yaşamında edindiği tecrübeleri aktardı. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Mesut OKYAY, öğrencilere iş yaşamında, dürüst olmanın, çalışkan olmanın, sabırlı olmanın ve sürekli öğrenme modunda olunmasının önemini açıkladı. Oldukça verimli ve keyifli geçen dersin sonunda MYO Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY tarafından Mesut OKYAY’a bir teşekkür belgesi sunuldu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.