Prof. Dr. Mehmet AY'ın Koordinatörlüğünü Yaptığı Eğitim Çalıştaylarına TÜBİTAK-BİDEB Desteği

04.01.2010
Prof. Dr. Mehmet AY'ın Koordinatörlüğünü Yaptığı YİBO Öğretmenleri Proje Danışmanlığı Eğitimi Çalıştaylarına TÜBİTAK - Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) tarafından destek verildi. TÜBİTAK-BİDEB’in 2229 kodlu ‘Lisans ve Lisans Öncesi, Öğretmen ve Öğrencilere Yönelik Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Proğramı’ kapsamında, desteklenmeye değer bulduğu çalıştayların isimleri şunlardır: ‘Y.İ.B.O. Öğretmenleri (Fen ve Teknoloji-Fizik, Kimya, Biyoloji- ve Matematik) Proje Danışmanlığı Eğitimi Çalıştayı YİBO-3 (Çalıştay 2010-1)’ ve ‘Y.İ.B.O. Öğretmenleri (Fen ve Teknoloji-Fizik, Kimya, Biyoloji- ve Matematik) Proje Danışmanlığı Eğitimi Çalıştayı YİBO-4 (Çalıştay 2010-2)’. Bu çalıştaylar sırasıyla 24-31.01.2010 ve 01-08.02.2010 tarihleri arasında Gebze-TÜSSİDE’de yapılacaktır. TÜBİTAK Araştırma Projesi Yarışmalarına katılacak öğrencilere danışmanlık yapacak, Türkiye genelinden gönüllülük esasına göre Yatılı İlköğretim Bölge Okullarında görevli 36 + 36 = 72 YİBO öğretmeninin de katılımıyla gerçekleştirilecek olan çalıştaylara danışman ve davetli konuşmacı olarak değişik üniversitelerden 32 öğretim elemanı katkı sağlayacaktır. Çalıştaylarla ilgili bilgilere aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.