Rektör Prof. Dr. Acer, 15 Temmuz Uluslararası Demokrasi, İnsaniyet ve Barış Ödülü’nün Lansmanına Katıldı

Bu Haber 1922 Kez Okundu

Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonunun organize ettiği, rektör ve dekanların bilim kurulu üyeliğini üstlendiği “15 Temmuz Uluslararası Demokrasi, İnsaniyet ve Barış Ödülü” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilecek.

15 Temmuz Uluslararası Demokrasi, İnsaniyet ve Barış Ödülü’nün İzmir’de düzenlenen lansmanına Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’in yanı sıra İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Okka, Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Tübcel, Avrupa Türk Gazeteciler Birliği Başkan Vekili Mehmet Baş katıldı. Törenin ekim ayı içinde yapılacağı ifade edildi.