ÇOMÜ’nün Girişimci ve Yenilikçi Endeksine Girmesine Katkı Sağlayacak Faaliyetler Devam Ediyor

ÇOMÜ’nün   Girişimci ve Yenilikçi Endeksine Girmesine Katkı Sağlayacak Faaliyetler  Devam Ediyor

ÇOMÜ’de, Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi kriterlerinden biri olan “Üniversite dışına yönelik düzenlenen girişimcilik, teknoloji yönetimi ve inovasyon yönetimi eğitimi/sertifika programı” kapsamındaki faaliyetlerde son zamanlarda artış gözleniyor.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Şölen Çikolata Gıda San. ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan protokol kapsamında, Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde "Duyusal Analiz Teknikleri Eğitimi" kursu düzenlendi.
Eğitim, kurs program koordinatörü ve kurs eğitmeni olarak görevlendirilen Prof. Dr. Yonca Karagül Yüceer ve Dr. Müge İşleten Hoşoğlu tarafından,  Şölen Çikolata Gıda San. ve Tiç. A.Ş.’ye ait Gaziantep ve Silivri fabrikalarında gerçekleştirildi.

Girişimci ve yenilikçi üniversite endeksine katkı sağlayacak bu tür faaliyetlerinizi Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğüne iletmeniz üniversitemizin gelişimi için önem arz etmektedir. Bu tür faaliyetlerinizi PROJEKOORDİNASYON@COMU.EDU.TR adresine İletebilirsiniz.