Üniversite Sanayi İşbirliği Çalışmaları Saha Ziyaretleriyle Devam Ediyor

Üniversite Sanayi İşbirliği Çalışmaları Saha Ziyaretleriyle Devam Ediyor

Girişimci ve Yenilikçi Üniversite endeksi için önemli bir parametre olan üniversite-sanayi işbirliği çalışmaları kapsamında süt ürünleri imalatı yapan Tahsildaroğlu Gıda San. Tic. A.Ş.  firmasına saha ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyaret, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yonca Yüceer, Arş. Gör. Dr. Hüseyin Ayvaz, Arş. Gör. Dr. Müge İşleten Hoşoğlu ve Proje Koordinasyon Merkezi çalışanı İbrahim Çölgeçen tarafından gerçekleştirildi.

Ziyarette firma tarafından üretim yapılan alanlar ve yeni kurulması planlanan Ar-Ge alanı incelenerek birlikte gerçekleştirilebilecek projeler, işbirlikleri ve çalışmalar görüşüldü.