Rektörümüz ve Biga MYO Personeli Yeni Yıla Merhaba Yemeğinde Bir Araya Geldi

31.12.2009
Biga Meslek Yüksekokulu 30.12.2009 Çarşamba günü saat 19.30’da Köşdere Otel’de Biga Belediye Başkanı Mehmet ÖZKAN, Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Biga MYO Müdürü Prof. Dr. A.Adem TEKİNAY ile akademik ve idari personelimizin katılımıyla “Yeni Yıla Merhaba” yemeği düzenledi. Gecede Yüksekokul Müzik Grubu seslendirdiği Türk halk müziği ve Türk sanat müziği parçalarıyla geceye renk kattı. Biga MYO Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY gecenin anlam ve önemi ile ilgili kısa bir konuşma yaparak katkı ve desteklerinden dolayı Biga Belediye Başkanı’na, çok yoğun çalışma programına rağmen yemeğe katılımından ve Biga MYO’ya verdiği destekten dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e, Biga MYO’da düzenlenen seminerlere Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinin verdiği destekten dolayı Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL’a teşekkür etti. Ayrıca Türkiye’de örnek alınan Meslek Yüksekokulu olma yolundaki çalışmalara katkılarından dolayı Biga MYO akademik ve idari personeline de teşekkür eden Biga MYO Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY’ın konuşmalarından sonra gece Yüksekokul Müzik Grubunun şarkılarıyla son buldu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.