Ziraat Fakültesi Öğrencilerinden Teknik Gezi

31.12.2009
Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri ve Bitki Koruma Bölümleri 1. Sınıf öğrencileri, danışmanları Doç. Dr. Murat ŞEKER ve Doç. Dr. Figen M. TÜRK eşliğinde Edremit körfezine teknik gezi düzenlemiştir. Gezi süresince zeytinyağı işletmeleri, zeytin fidanı üretim tesisi ve Edremit Belediyesi ziyaret edilmiştir. Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay KILIÇ Ziraat Fakültesi Öğrencileri ile yakından ilgilenmiş ve Edremit körfez bölgesi hakkında bilgiler vermiştir. Ayrıca, Ulusal Zeytin Konseyi Başkanı Dr. Mustafa TAN ile Zeytincilik Üretme İstasyonu Müdür Yardımcısı Murat KÜÇÜKÇAKIR da öğrencilerimize ülkemiz zeytinciliği hakkında bilgiler vermiştir. Edremit basını tarafından da takip edilen geziye ait haberi görmek için aşağıdaki internet adresine tıklayınız.