0

Biga İİBF’de Mezuniyet Coşkusu

Bu Haber 2542 Kez Okundu
  • Paylaş:
Biga İİBF’de Mezuniyet Coşkusu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) 2016-17 Mezuniyet Töreni, Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Tören, aralarında Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in de katıldığı öğretim üyelerinin kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından tüm mezun öğrenciler bölüm arkadaşları ile birlikte yürüyüşe eşlik ettiler.

Kortej yürüyüşünün ardından öğretim üyeleri ve konuk velilerin tören alanında yerini alması ile birlikte saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezun öğrencileri adına Fakülte Birincisi Özge Şen ve Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu mezun öğrencileri adına Yüksekokul Birincisi Esra Çimen duygularını törene katılanlar ile paylaştılar. Ardından Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazan Yelkialan ve Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Gümüş de konuşmalarını gerçekleştirip mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik ettiler.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini takdim etti. ÇOMÜ'nün giderek daha fazla tercih edilen üniversiteler arasına girdiğini belirten Rektör Acer, mevcut 180'e yakın üniversite içerisinde üniversitemizin Türkiye'nin en büyük 20 üniversitesi arasına girdiğini söyledi.

Törene Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de katıldı. Fakülte ve yüksekokul birincileri isimlerinin yazılı olduğu plakaları mezuniyet kütüğüne çaktılar.

Tören, bölümde derece yapan öğrencilere bölüm başkanları tarafından diploma ve hediyelerinin takdim etmesi ile devam etti. Ardından tüm mezunlar bölüm hocalarının elinden diplomalarını aldılar. Kep atma töreninde ise tüm mezunlar coşkuyla keplerini gökyüzüne fırlattılar.

Fotoğraf Albümü