Üniversitemiz Dağcılık Topluluğu Sarıkamış Şehitlerini Anma Tırmanışı Gerçekleştirdi

30.12.2009
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından geleneksel olarak Allahuekber Dağlarında düzenlenen “Sarıkamış Allahuekber Şehitlerini Anma Tırmanışı”na ilimizi temsilen üniversitemiz öğrencilerinden Yunus Emre ÇELİK ve İnanç AYAN katılmışlardır. Çanakkale Dardanel Güvenlik ve Çanakkale İkiteker Motorsiklet Kulübünün değerli katkıları ile öğrencilerimizin katıldığı bu tırmanışa ülkemizin çeşitli illerinde bulunan 26 spor kulübüne bağlı 60 sporcu katılmıştır. Zirve tırmanışını başarı ile tamamlayan ekip, Çanakkale’ye dönmüştür. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.