TÜBİTAK Üniversitemizden 5 Araştırma Projesini Destekleme Kararı Aldı

30.12.2009
TÜBİTAK 2009 Yılı Eylül Dönemi Araştırma Projeleri ve 2009 Yılı Kariyer Projeleri kapsamında üniversitemizden 5 araştırma projesini desteklenmeye değer buldu. TÜBİTAK 2009 Yılı Eylül Dönemi Araştırma Projeleri kapsamında Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Savaş KORKMAZ ve Yrd. Doç. Dr. Habib KOCABIYIK’ın projelerini desteklenmeye değer bulmuştur. TÜBİTAK 2009 Yılı Kariyer Projeleri kapsamında ise Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Kaptan AYHAN, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ercan KOCAYÖRÜK ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih DOĞAN’ın projelerini destekleme kararı almıştır. TÜBİTAK’ın konuyla ilgili açıklamalarına aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.