0

ÇOMÜ Teknik Bilimler MYO Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Bu Haber 2758 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ Teknik Bilimler MYO Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Haber -Fotoğraf :Ahmet Türker

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  (ÇOMÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.

Toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer,  Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile akademik ve idari personel katıldı.

Kurul toplantısı, Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır’ın 2016-2017 eğitim ve öğretim dönemini değerlendirme sunumuyla başladı.  Sunumun ardından, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Kuruluşunun 25. yılı münasebetiyle yapmayı planladığımız faaliyetler var. Bu faaliyetler, kuruma verdiğimiz değeri ortaya koymamaktadır. ÇOMÜ’ye öncelikle bizler ne kadar çok değer verirsek çalışma motivasyonumuz, verimliliğimiz, işimize gösterdiğimiz ilgi ve alakanın daha fazla olacağına inanıyoruz. Akademisyenlik rutin bir meslek olarak değerlendirilmemelidir. Diğer kurumlarda çalışan ve hizmet veren kişilerden farklı olmalıyız. Üniversiteler, sürekli üretken ve yenilikçi kurumlardır. Çeyrek asırlık bir üniversite olmamız sebebiyle, başarılı ve olgunluk kazandıracak çalışmalar içinde olmak, bizleri çok daha iyi seviyeye çıkaracaktır. Üniversitemiz çok zor bir süreçten geçti. Bunu yaşayarak ve tecrübe ederek gördük. Benim ve akademisyenlerimizin tanık olduğu olumsuz şeylere şahit olduk. Yönetim olarak 25. yılda bu olumsuzlukları geride bırakmış bir üniversite olmanın huzurunu yaşıyoruz.”

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun kurulduğu günden bugüne, çok büyük gelişme kaydettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektörlük olarak oluşan ihtiyaçlar hususunda Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna ellerinden gelen desteği  vereceklerini  ifade etti.

Toplantı, akademik personelin dilek ve temennilerini iletmeleri ile son buldu.

Fotoğraf Albümü