Eğitim Fakültesi ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileri Teknik Gezi Düzenledi

29.12.2009
Üniversitemiz Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVSAM) organizasyonu ile Eğitim Fakültesi ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğrencileri teknik gezi düzenledi. Eğitim Fakültesi öğrencilerinden 90 kişi ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği 2. sınıf öğrencilerinden 30 kişi Çan İlçesi'nde bulunan Çan Linyit İşletmeleri açık ocak, 18 Mart Çan Termik Santrali ile Çanakkale Kenti'nin içme ve tarımsal su sağlamak amaçlı kurulan Atikhisar Barajı'nda incelemelerde bulundular. Öğrenciler gezi esnasında 18 Mart Çan Termik Santrali İşletme Müdürü Faik SAĞLAM ve Devlet Su İşleri'nden Sorumlu Mühendis Ayhan GÜNDOĞDU ile Çan Linyit İşletmelerinden sorumlu mühendislerin verdiği teknik detaylar ile bilgilendiler. ÇEVSAM yetkilileri, teknik geziye katılan öğrenciler adına teknik gezi konusunda kendilerine yardımcı olan başta Rektörlüğe, araç parkı sorumlularına ve bu kurumların değerli çalışanlarına teşekkür ettiklerini belirttiler. Konu ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.