Bayramiç MYO’da “Girişimcilik Serüveni: Başarı Hikayeleri” Konulu Konferans Serisinin Son Konuğu İrfan DEHMEN’di

28.12.2009
Bayramiç Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Topluluğu ve Pazarlama bölümü önderliğinde organize edilen “Girişimcilik Serüveni: Başarı Hikayeleri” konulu konferans serisinin güz dönemi etkinliklerinin sonuncusu Çağ Dil’in kurucusu ve ortağı İrfan DEHMEN ve Efrail SANCAR’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Bayramiç Meslek Yüksekokulu ÖTK Başkanı Cengizhan MUTLU’nun etkin ve güncel girişimcilik sorunlarına değinen konuşmasıyla başlayan “Girişimcilik Serüveni: Başarı Hikayeleri” konulu konferans İrfan DEHMEN’in yaşamsal boyuttaki girişimcilik serüvenini anlatmasıyla devam etti. İrfan DEHMEN, girişimci olmanın zorluklarını, kriz dönemlerini fırsatlara dönüştürebilmeyi girişimcilerin yol haritalarının nasıl olması gerektiğinin altını çizerek zor ve bir o kadarda keyifli olan girişimcilik hikayelerini öğrencilerle paylaştı. Konferans, okutman Adem UZUN önderliğindeki türkü ekibinin organize ettiği müzik ziyafetiyle renk buldu. Program sonunda Çağ Dil’in kurucusu İrfan DEHMEN’e teşekkür belgesi Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hamit ALTAY tarafından, ilçeyi anımsatıcı hediyeleri ise bölüm başkanı Öğr. Gör. İbrahim KOÇ tarafından takdim edildi. İlçeyi anımsatıcı hediyelerin takdiminden sonra İktisadi ve İdari Programlar Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İbrahim KOÇ öğrencilerin girişimci ruhu kazanması için konferans serisi etkinliklerini gerçekleştirdiklerini belirterek, düzenledikleri etkinlikler kapsamında genel bilgiler sundu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.