14. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları ÇOMÜ’de Başladı

Bu Haber 2036 Kez Okundu
14. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları ÇOMÜ’de Başladı

Haber-Fotoğraf: Tuncay Ak

14.Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları, bu yıl kuruluşunun 25. yılını kutlayan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde gerçekleştiriliyor.

Bugüne dek 35 farklı şehirde gerçekleştirilen, üniversiteler arası düzenlenen en prestijli spor etkinliklerinden biri olan Koç Sport Fest’in açılışı için BESYO Spor Salonunda tören gerçekleştirildi.

Basketbol Süper Lig Yükselme müsabakaları öncesinde düzenlenen törenin açılışında konuşan BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu üniversitemizin 25. yılını kutladığımız bugünlerde böyle keyifli bir festivalin ÇOMÜ’de düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden, dolu dolu bir spor etkinliğine ÇOMÜ olarak evsahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek “Bir basketbolsever olarak keyifli maçlar izleyeceğimize eminim. Müsabakaların çekişmeli ama fair play çerçevesinde geçmesini diliyorum. Sporun kardeşlik ve dostluk olduğunu hiç ama hiç unutmayalım” şeklinde konuştu.