Hz. Peygamber ve Güven Toplumu Temalı Söyleşiyle, Kutlu Doğum Haftası Açılışı Gerçekleştirildi

18.04.2017

Haber-Fotoğraf : Ahmet Türker

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle ‘’ Hz. Peygamber ve Güven Toplumu  ’’ temalı söyleşi Çanakkale İl Müftülüğü tarafından İÇDAŞ Kongre Merkezinde düzenlendi.

Kutlu Doğum Programına, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Çanakkale Protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programda, Çanakkale İl Müftüsü Arif Gökçe ve Çanakkale Valisi Orhan Tavlı birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mirza Tokpunar tarafından “ Hz. Peygamber ve Güven Toplumu  ’’ temalı söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşinin sonunda, İl Müftüsü Arif Gökçe tarafından protokole gül dağıtıldı ve İl Müftülüğü Tasavvuf Korosunun seslendirdiği ilahi ve kasidelerden oluşan dinletiyle program sona erdi.