0

ÇOMÜ Futbol Takımı Üniversitelerarası 1.Ligde Türkiye 3.sü Oldu

Bu Haber 5150 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ Futbol Takımı Üniversitelerarası 1.Ligde Türkiye 3.sü Oldu

Haber - Fotoğraf: Tuncay Ak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Futbol takımı, üniversitelerarası futbol liginde Türkiye 3.sü oldu. Antalya’da düzenlenen ve 22 takımın mücadele ettiği ligde 3. olan ÇOMÜ futbol takımı, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti.

Başarılarından ötürü Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Deniz Ünver ve ekibi tebrik eden Rektör Acer, spora verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirterek, üniversitemiz kampüslerinde farklı spor dallarının da yapılması için altyapı çalışmalarının sürdüğünü söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Öğrencilerimizin öğrenimlerinin yanı sıra çeşitli spor dallarıyla ilgilenmelerini istiyoruz. Bilimde olduğu kadar spor alanında da Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olmak hedeflerimiz arasında. Şampiyonluğu kılpayı kaçıran ekibimizin aldığı neticeler bizleri mutlu etti. Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum”.

Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Deniz Ünver ise ÇOMÜ’yü başarıyla temsil etmekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Rektör Acer’e spora verdiği destek ötürü teşekkür etti.

Fotoğraf Albümü