Büyük Bağış

Büyük Bağış

Haber: Eylem Tuna Çoban

Gençlik Danışma Birimi Koordinatörü Aysun Acer’e Çanakkale Kızılay Şube Başkanı Mehmet Kaplan tarafından iadeyi ziyaret gerçekleştirildi.

Çanakkale Kızılay Şube Müdürü İhsan Sabri Özen ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Monus’un da bulunduğu ziyaret esnasında ÇOMÜ Butik’e, Çanakkale Kızılay Şubesi’nden büyük bir bağış yapıldı.

Toplam 2 bin parça kıyafet desteği yaptıklarını belirten Şube Başkanı Kaplan, Aysun Acer’in mimarı olduğu bu işin çok anlamlı olduğunu, bu bağlamda destek sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

ÇOMÜ Butik'in büyük ilgi gördüğünü, ihtiyaç sahibi öğrencilerin yalnızca kimlik kartlarını göstererek istediklerini alabildiklerini vurgulayan Aysun Acer,  Çanakkale Kızılay Şubesi tarafından yapılan destekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi ve Mehmet Kaplan’a üniversite adına teşekkürlerini iletti.